Gerard's look, My Chem, and OP
Friday, 27 March 2009 @ 21:38 | 0 notes

A few days ago KaWanku magazine out and I found Gerard Way pin up in it:

Ordinary thing, eh? Ah, with a face like that, in a glance Gerard looks scary. I thought he styled like that because MCR is a death band or something like that.
WELL.. well.. but.. I think he's cool! I never realised it before. Bah. My sister started laughing when she saw this pin up. I just said, "Why are you laughing?" and she answered, "It's weird." Honestly, I don't know where is the funny is. I remember how was Gerard's face when he's with his blonde hair and it didn't seem cool. Dark hair famous blokes are the best. HAHAHAHA!






Hey, see this. My MCR playlist. Then, I had more than this. But that all was deleted because I willingly said to computer repairer no need to back up the files when he was going to throw off viruses from my computer. HAHAHAHA. That time I really wanted too clean up everything in my computer except my important files. I remembered how many 'nista' songs in my computer previously. And I don't know where those all came from. Laughing Out Loud.


A few days ago, I was chatting with a pretty girl named Yesa *shot*. Suddenly she gave me a link of a picture.

Yesa said, "How geek your idol there." I was just giggled in front my computer hearing words like that. Because that's right. How ridiculous Bden is in that photograph. LOLS.

Labels: , ,


In this Nothing Day
Tuesday, 24 March 2009 @ 17:35 | 0 notes

Hello, again. Long time no see. With me, Xenia again. Though I'm too longer updating my blog, it doesn't mean I'm lazy to care of it. I have many things to do. Maybe in my computer especially, hahaha. Well, I can't deny that I must study hard. Because mid semester will be started and I have to enjoy that. LOL *with sarcastic rolled eyes*. Wish me luck, everybody.. if you don't mind.
In front of my computer I can't deny that I'm too prolix. I don't know why. I feel somewhat difficult to choose what should I do first. That's why few hours wasted so fast. And sometimes I didn't get the wanted result.
Like now. I'm sitting here. Tomorrow will be two tests. Economics and History. And I haven't study the two of them. Well, in afternoon ago, I opened my economics notebook. But I got overslept. Very funny.
Today I was absent. I got sick. And I must study Economics and History too. No offence.
Bla.. bla.. bla..
Sounds blabbering, eh? Nah. Enough for today. I'm going to study.

Labels:


Somewhat Heartwarming.. :3
Saturday, 14 March 2009 @ 21:33 | 0 notes

Gw tadi udah nonton Patd LIC-nya.

And you know what? Gw terharu, entah kenapa. Hahaha. They are bloody awesome.. seriously! I'm fortunate to be one of their fans. Ketika melihat lautan manusia dan Patd mulai melantunkan lagu mereka--walaupun gw ngeliat dari layar kaca--rasanya.. yah.. well. Apalagi kalo dengerin suara Brendon yang bagai beledu emas--hah, maksudnya bukan lembut-lembut gitu yah. Yeah, suaranya bagus. Bahkan lebih bagus dari suara gw *yaiyalah*. Akakakka, itu lebay ga sih? Okeh, skip.

Bagi gw engga penting dapet Patd LIC yang limited edition atau bukan kalo perbedaannya tidak banyak. Yang penting gw bisa memandang wajah Bden yang rupawan dalam jangka waktu yang tidak sedikit, mengesampingkan ngeliat di youtube yang belom tentu video nya itu bagus kualitasnya apa engga. Pokoknya kalo elo itu Patd-enthusiam-fan, beli ini dah. Edeww, Bden, lo tetep idola gw nomor satu deh.

Labels: ,


I Got that Most-Wanted-For-Now-On Stuff
@ 16:32 | 0 notes

Proudly present: Panic at the Disco Live in Chicago. Hohoho.
You know? Yeah, gw seneng lah akhirnya dapet ini. Lo bisa bilang ini basi kalo elo orang 'luar sana' dan bukan tinggal di Indonesia. Got what I mean? Hell, Panic at the Disco Live in Chicago ini dvd tour patd yang mungkin bisa lo dapetin di toko musik depan rumah jika lo tinggal di Amerika. Dan tidak segampang itu kalo lo tinggal di negara ini. Hard to get foreign stuffs if you're here unless you wanna buy them with Amazon, eBay, and else.

Pas ngeliat harganya di Amazon, engga mahal emang yang limited edition itu. Tapi ditambah biaya pengirimannya jadi tercengang *halah*... yaudah deh gw minta dibeliin aja ama tante gw yang tinggal di Canada, tapi sepertinya dia lupa T_T. Jadi, ya sudahlah. Yahoo Messanger sedang berfungsi dan gw chatting sama Yesa waktu itu. Katanya dia, Panic at the Disco Live in Chicago ada PIM2. Gw girang. Dan beberapa hari kemudian langsung melesat ke PIM. Err, tepatnya gw sama mama, oma, dan sister pergi dulu ke Grand Indonesia nonton The Duchess. Nah lho, lumayan jauh kan dari Grand Indonesia ke PIM. Udah gitu muka gw masam aja pas keliling-keliling PIM1-PIM2 nanya pertanyaan yang sama: 'Ada Panic at the Disco Live in Chicago engga?' dan mendapati jawabannya sama semua: 'engga ada'.

Well, pas gw ke Musiklub yang di PIM2 itu, katanya mas-mas nya emang ada tapi abis. MAYDAY! Yaudah gw tinggalin nomor gw supaya mas-masnya bisa menghubungi kalo patd LIC nya udah dateng. Masih ada secercah harapan lah, tapi sebenernya gw sangsi dikit apakah mas-masnya itu beneran mau konfirmasi atau dia cuma no action talking only! BAHAHAHA. Hari demi hari pun berlalu.. dan gw dapet sms dari Musiklub kalo Patd LIC nya udah ada! Yaudah hari ini pun gw ke PIM2 dan membeli dvd patd LIC nya..

Ini dia gambarnya.



Percaya engga sih gw belom nonton sampe detik gw duduk di depan komputer ini? Halah. Udah yeh, no more patience to wait to watch this xD.

Labels: